De winnaars van de ‘Dochters van een nieuwe tijd’ winactie!

Afgelopen maand verscheen De tijden veranderen, het laatste boek over vriendinnen Henny, Käthe, Lina en Ida in de bestsellertrilogie van Carmen Korn. Om de publicatie van het laatste deel te vieren, mocht ik van Uitgeverij A.W. Bruna twee keer de gehele trilogie weggeven. Zijn jullie klaar voor de winnaars?

Met mijn allereerste winactie wist ik niet wat ik kon verwachten: zouden er veel mensen meedoen? Weinig? Of, het horrorscenario: misschien wel helemaal niemand? Het aantal reacties was overweldigend: maar liefst 56 mensen deden mee via de blog en social media. Voor de allereerste keer had ik dat niet durven dromen!

Er werden vele mooie verhalen gedeeld van boekenwurmen die hun boeken delen met moeders, tantes en oma’s en lezers die zeer geïnteresseerd zijn in de thematiek van oorlogsverhalen en de Duitse geschiedenis of gewoon dol zijn op verhalen over vriendschap. Eén ding was duidelijk: de trilogie van Carmen Korn vormt een intrigerend en indrukwekkend verhaal dat jullie graag zouden lezen.

De winnaars
Tussen al die mooie reacties had ik nooit kunnen kiezen, dus gingen alle 56 namen, plus extra lootjes voor mensen die massaal volgden en/of deelden op de blog en social media, in een willekeurige generator om zo eerlijk mogelijk twee winnaars te kiezen. De eerste winnaar die hieruit rolde was…

Van harte gefeliciteerd, Nelly! Je ontvangt een mail om je gegevens in te sturen.

Maar daar houdt het niet op, want Uitgeverij A.W. Bruna stelde twee pakketten samen om iemand blij mee te maken. De tweede winnaar is daarom:

Willy Nijssen! Ook jij wint Dochters van een nieuwe tijd, Tijd om opnieuw te beginnen en De tijden veranderen en ontvangt een bericht via de e-mail om je adresgegevens door te geven. De gegevens worden alleen doorgegeven aan de uitgever voor het opsturen van de prijs en daarna verwijderd. Winnaars hebben een week om hun gegevens in te sturen.

Hartelijk dank voor iedereen die meedeed aan de winactie en uiteraard Uitgeverij A.W. Bruna voor het beschikbaar stellen van deze mooie boeken. Meer lezen over deze trilogie van Carmen Korn? Lees dan het interview met de schrijfster: ‘Dochters van een nieuwe tijd nemen afscheid in slotdeel Carmen Korn: “Ze zijn deel van mijn leven”

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s