Dit is de trailer van Chantal van Gastels boekverfilming ‘Ik wist het’

Foto: The House of Books en Ik Wist Het film / Greenfield Film Productions

Verlang je na het zien van Zwaar Verliefd en Zwaar Verliefd 2 naar nog veel en veel meer boekverfilmingen van Chantal van Gastel? Goed nieuws, want de eerste trailer van Ik wist het is verschenen! Deze belooft net als het boek een absolute feelgood te worden.

De roman Ik wist het van Chantal van Gastel verscheen in 2014 bij uitgeverij The House of Books. Na verfilmingen van Zwaar verliefd en Zwaar beproefd (als film onder de titel Zwaar Verliefd 2) verschijnt ook deze feelgood op het witte doek. De romantische film vol liefde en vriendschap draait vanaf 17 februari 2022 in de bioscoop.

Het verhaal van de film
Ik wist het gaat over de eigenzinnige Mia Robbins (Sigrid ten Napel) die puur op intuïtie haar marketingbaan opzegt om haar eigen bloemenwinkel te beginnen. Op het idyllische winkelplein ontmoet ze de man van haar dromen – letterlijk. Nog voor ze hem leert kennen, droomde ze al over de charmante Feo (Tarikh Janssen) en zijn tostitruck.

Mia zet alles op alles om zowel haar bloemenwinkel, als het leven van haar dromen een succes te maken. De magie van de bloemen helpt haar daarbij. Maar dan komt verslaggever Axel (Steef de Bot) op haar pad. Wat doe je als je weet voor wie je zou moeten gaan, maar opeens vlinders krijgt van diegene die recht voor je staat?

Kijk jij al uit naar de verfilming van Ik wist het? En wat is jouw favoriete bloem?

2 thoughts on “Dit is de trailer van Chantal van Gastels boekverfilming ‘Ik wist het’

  1. Deze film lijkt me zooo mooi!!! Het is een echte Jennifer-film hihi. Ik wil hem zeker zien! Mijn favo bloem? Ehhhm… ik denk orchideeën! Al vind ik het best lastig om een favo bloem te kiezen. Bloemen zijn altijd mooi!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s