[WINACTIE] – Win gehele ‘Dochters van een nieuwe tijd’-trilogie Carmen Korn

Vandaag verschijnt De tijden veranderen, het slotdeel in de bestsellertrilogie van Carmen Korn. Vriendinnen Henny, Käthe, Lina en Ida spelen de hoofdrol in een ontroerende saga met Duitse rellen, jaloezie en liefde tussen Oost en West. Om de Nederlandse verschijning van het laatste deel te vieren, mag ik van A.W. Bruna Uitgevers twee keer de gehele trilogie weggeven!

Op mijn blog kun je vandaag al een interview lezen met Carmen Korn, de 68-jarige schrijfster van de trilogie. Carmen Korn werd in 1952 in Düsseldorf geboren, maar woonde het grootste deel van haar leven in Hamburg. Na haar studie werkte ze als redacteur voor de Stern. Alle boeken in haar trilogie Dochters van een nieuwe tijd zijn bestsellers in Duitsland en worden inmiddels in vele verschillende talen uitgegeven.

Om de feestelijke publicatie te vieren, heeft uitgeverij A.W. Bruna twee keer drie boeken (namelijk alle delen uit de trilogie) beschikbaar gesteld om weg te geven. Ben je dus nog niet bekend met deze trilogie maar lijkt het verhaal je erg mooi en aangrijpend, of mis jij de boeken nog voor in je eigen boekenkast, doe dan vooral mee!

Over de boeken van Carmen Korn

Foto: alle delen uit de trilogie.

Om nog niet teveel spoilers weg te geven voor wie nog moet kennismaken met de vier vriendinnen uit de trilogie, volgt hier de beschrijving van het eerste boek, Dochters van een nieuwe tijd:

Vier vrouwen, vier families, één eeuw geschiedenis: het eerste deel in deze allesomvattende, meeslepende trilogie.

Hamburg, 1919. De Eerste Wereldoorlog is eindelijk voorbij. Vier jonge vrouwen, Henny, Käthe, Lina en Ida, verschillen in karakter en afkomst, maar hopen allemaal op een nieuwe tijd. Samen zien ze de wereld transformeren: van de wederopbouw van Duitsland na een tragische nederlaag in de oorlog en de opkomst en ondergang van de Weimarrepubliek, tot de verschrikkingen van de naziheerschappij. De vier gaan hun eigen weg, maar er is iets wat hen verbindt: hun vriendschap.

Dochters van een nieuwe tijd dompelt je onder in de wereld van luxueuze danszalen, vermout, cocktails, opiumkelders en Chinese restaurants, totdat langzaam, maar onverbiddelijk, het einde van de vrijheid nadert door de opkomst van de nazi’s.

Win! Hoe maak je kans?

Laat een reactie achter op deze blogpost dat je meedoet. Simple as that!
Graag hoor ik ook (maar niet verplicht): waarom wil jij graag deze trilogie van Carmen Korn winnen?

Extra kans

Alle inzendingen gaan in een random generator om uiteindelijk de winnaars te kiezen. Wil je een extra lootje? Dan kun je één van de volgende dingen doen:

 • Volg mijn blog via e-mail, WordPress of Bloglovin’ via de opties rechts op mijn blog (onder mijn foto);
 • Volg mij op Instagram en/of Facebook’;
 • Volg uitgeverij A.W. Bruna op Facebook, Instagram en/of Twitter;
 • Deel deze winactie op een van je social media-kanalen en vergeet mij niet te taggen! (Instagram/Twitter: @E3NN, Facebook: Edriënne.nl)

Info

Meedoen aan deze winactie kan tot 1 juni 2021. De winnaar wordt kort daarna bekendgemaakt op mijn blog en heeft één week om zijn/haar adresgegevens door te sturen, anders zal er een nieuwe winnaar worden gekozen. Adresgegevens worden alleen doorgegeven voor het verzenden van de prijs en verder niet opgeslagen.

40 thoughts on “[WINACTIE] – Win gehele ‘Dochters van een nieuwe tijd’-trilogie Carmen Korn

 1. Pingback: ‘Dochters van een nieuwe tijd’ nemen afscheid in slotdeel Carmen Korn: “Ze zijn deel van mijn leven” | Edriënne.nl

 2. Pingback: ‘Daughters of a new time’ say goodbye in final book Carmen Korn: “They belong to my life” | Edriënne.nl

 3. Deze boeken lijken mij prachtig, ik wil ze graag lezen en daarna bij mijn moeder brengen. Zij leest ook graag en daarna kunnen we de boeken mooi nabespreken onder het genot van een kopje thee en chocola

  Geliked door 1 persoon

 4. Lijken mij indrukwekkende boeken uit een erg bewogen tijd in de geschiedenis. Lekker vooruitzicht als ik deze boeken heb liggen om in onder te dompelen tijdens de nadere vakantie!

  Geliked door 1 persoon

 5. Ik ken het nog niet. Het verhaal over vriendschappen vind ik altijd leuk om te lezen, zeker eentje die zich vroeger afspeelden. Ik ben erg benieuwd en doe graag mee.

  Geliked door 1 persoon

 6. Ik doe graag mee🤞🍀 Lijken me mooie boeken die ik lekker met mijn moeder en mijn tantes kan delen. Bij ons worden binnen de familie vaak tijdschriften en boeken doorgegeven zodat meer mensen ervan kunnen genieten 🥰

  Geliked door 1 persoon

 7. Leuk leuk leuk!! Ik doe mee 🥰.
  Ik hou van lezen, en hoe ideaal is het als je – nadat boek 1 uitgelezen is – meteen kunt beginnen aan boek 2 (of zelfs boek 3…)? 🙂

  Geliked door 1 persoon

 8. Ik waag graag een kansje voor deze mooie boeken. Ik ben bijna door mijn stapel nog te lezen boeken heen dus deze trilogie is meer dan welkom! Ik volg jou en AW Bruna Uitgevers via Instagram (Truusje26) en Twitter (@Glambertgirl77).

  Geliked door 1 persoon

 9. Pingback: De winnaars van de ‘Dochters van een nieuwe tijd’ winactie! | Edriënne.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s